Saunat ja Talviuinti

TERVETULOA NAUTTIMAAN

Turun alueen tyylikkäin rantasauna sekä Kartanon eksklusiivinen saunakokonaisuus

Talvi laituri maisema
HARJATTULAN KARTANON

Saunat

Tervetuloa nauttimaan pehmeistä löylyistä ja lämpimästä paljusta! Meren rannalla sijaitseva rantasaunamme tarjoaa rentoutumisen tyyssijan idyllisissä saaristomaisemissa.

Rantasaunalla vietettävä ilta on luonteva jatkumo esimerkiksi yrityspäivien viralliselle osuudelle. Löylyyn ja paljuun voi saapua myös suoraan epävirallisempiin illanviettoihin tai yhdistää Harjattulan Kartanon ympäristön lukuisat aktiviteetit rentouttavaan saunailtaan. 

Pienelle porukalle tarjoamme kesällä 2022 uudistettua Kartanon saunaa tyylikkäällä oleskelutilalla ja omalla patiolla kylpytynnyrin kera. Kartanon intiimi saunatila palvelee erinomaisesti tilaisuutta, mikä sisältää myös yöpymisen. Tilaisuuden jokainen ohjelma illanvietosta, ruokailuun, saunomiseen ja majoitukseen voidaan toteuttaa saman katon alla.

Rantasauna Jellona mahdollistaa jopa 70 hengen illanvieton löylyistä nautiskeluun. Rantasaunan yhteydessä on myös kaksi paljua, jonne mahtuu kylpemään suurempikin joukko. 

Saunahetken kumppaniksi on saatavilla valmiiksi paketoituja saunamenuja suoraan Harjattulan keittiöstä. 

TEE VARAUKSESI

Rantasauna Jellonaan

Rantasauna Jellonassa järjestät saunaillan jopa 70 hengelle.

Tilava tupa ja kunnon Iöylyt tarjoavat oivalliset puitteet esimerkiksi timipäiville tai muille illanvietoille. Rantasauna Jellonan yhteydessä on kaksi paljua, jonne mahtuu isompikin joukko kylpemään. 

Myös erilaiset kokouspäivat aktiviteetteineen ja ruokineen onnistuvat rantasaunalla mainiosti.

Otamme rantasauna Jellonaan ainoastaan yli 15 hengen varauksia.

INTIIMI

Kartanon sauna

Kartanon päärakennuksessa, kesällä 2022 uudistettu Kartanon sauna soveltuu erityisesti pienemmälle 8-12 hengen porukalle ja toimii erinomaisesti tilaisuuden sisältäessä myös majoituksen Kartanossa. Intiimin saunatilan yhteydessä on tyylikäs oleskelutila, oma patio, kylpytynnyri sekä pukuhuoneet.

Tilaisuuden jokainen ohjelma illanvietosta, ruokailuun, saunomiseen ja majoitukseen onnistuu saman katon alta.

Kartanon sauna tarjoaa upeat ja rentouttavat puitteet, olipa toiveena sitten rentoutuminen yrityspäivien virallisen osuuden jälkeen tai epävirallinen illanvietto mukavan porukan kesken.

Ihmiset kohottamassa maljaa
TALVIUINTIA

Turun saaristossa

Harjattulassa pääsee pulahtamaan luonnonvesiin ja saunomaan talvikuukausina.

Torstaisin ja perjantaisin klo 7:00-9:30 sekä vähintään kerran kuukaudessa kynttiläuinnin merkeissä. Aukioloajoissa saattaa olla poikkeuksia, joista tiedotamme erikseen. Päivitämme aukioloajat Ajankohtaista -sivulle. 

Aamusauna ja aamiainen joka torstai- ja perjantaiaamu klo
7:00 – 9:30. Voit yhdistää rentouttavan aamusaunan Jellonan rantasaunalla ja herkullisen aamiaisen Ravintola Wanhassa Tallissa. Aamusaunan käytössä on iso saunamme, jonne käynti on terassin kautta. Aamusaunan maksu suoritetaan aamupalan yhteydessä Ravintola Wanhassa Tallissa. Hinta 15,50 € / henkilö. Hinta sisältää saunan ja aamupalan. Pelkkä sauna 10 € / henkilö.

Kynttiläuinneista ja muista tapahtumista sekä poikkeamista normaaliin aikatauluun Iöytyy tietoa Ajankohtaista-osiosta.

Saunalle pääset suoraan laittamalla reittipalveluun osoitteen
Harjattulanrannantie 44.

Kuvagalleria

Yhteydenotto