Ravintola Wanha Talli

TERVETULOA NAUTTIMAAN

Harjattulan herkkuja monessa muodossa

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan Harjattulan herkuista juuri haluamallasi tavalla. Ravintola Wanha Talli tarjoilee arkisin herkullisen lounaan, pitopalvelumme palvelee koko Turun alueella, saunailtoihin on saatavilla omat herkkukorinsa nautiskeluun ja Harjattulan juhlalounas on ennakkotilattavissa tuomaan viikonloppuihin kunnon pitojen makunautintoja. Lisäksi tarjolla on luonnollisesti useita juhlamenuja elämän suurimpiin juhliin.

AJANKOHTAISTA

Ravintola Wanha Talli

Tilaa Harjattulan vappukassi kotin, mökille tai piknikille!

Voit noutaa vappukassin Ravintola Wanhasta Tallista
30.4. klo 14.00-17.00 välisenä aikana.

Tilaathan vappukassin viimeistään keskiviikkona 24.4. klo 16.00 mennessä yllä olevan, Tee tilaus-painikkeen avulla. Maksun voi suorittaa noudon yhteydessä.

Toimitamme tilauket myös paikan päälle Hirvensalo-Satava-Kakskerta -alueelle. Kuljetusmaksu 5 €. Yli viiden menun tilaukset kuljetamme veloituksetta.

Tilaukset pakataan kotona viimeisteltäviksi. Ohjeet tulevat menun mukana.

Huomioimme erityisruokavaliot pyydettäessä.

RAVINTOLA WANHA TALLI

Aamiainen ja lounas

Vanhaan navettaan rakennettu Ravintola Wanha Talli tarjoilee herkullista aamiaista ja ravitsevaa lounasta maanantaista perjantaihin.

Aamiainen on tarjolla kello 8.00-9.30 sekä lounasbuffet kello 11.00-13.30. 

  • Aamiainen 10,00 euroa.
  •  Lounas 13,80 euroa. 

Katso alla olevasta valikosta koko viikon lounaslista.

Salaattipöytä
Smetanapossua L,G
perunat
Seitan kasvispaistos V,L

Salaattipöytä
Broilerkeitto L,G
Kasvis-sosekeitto V,GSalaattipöytä
Nakkikastike L,G
Peruna muusi L,G
Kasvispasta V,G


Salaattipöytä
Kesäkeitto L,G
Vegaaninen kesäkeitto V,G
Raparperikiisseli V,G
Kermavaahto L,G

Salaattipöytä
Sweet chili broileria M,G
Riisi
Punajuuripihvi V,G
Tomaattikastike V,G
TAPAHTUMAN ARVOINEN

Catering-palvelut

Pitopalvelumme on valmiina toimittamaan kaikenkattavat makunautinnot tilaisuuksiin sekä Harjattulan juhlatiloissa että koko Turun seudulle. Toteutamme lumoavat ja maistuvat ruokatarjoilut niin häihin ja perhejuhliin sekä illanviettoihin, cocktail-tilaisuuksiin, tai vaikkapa yritysjuhliin. Meille on tärkeää tarjota ikimuistoisia ja ainutlaatuisia elämyksiä ja siksi olemmekin valmiita räätälöimään palvelumme aina toiveidenne mukaan.

Kaikki catering-palvelumme ruoat valmistetaan henkilökuntamme jo vuodesta 1990 kerryttämällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Suosimme raaka-aineissa lähialueen tuottajia ja kotimaisia tavarantoimittajia. Ammattitaitoinen pitopalvelumme palvelee vähintään 10 hengen seurueita. Ateriat on mahdollista noutaa tai tilata tapahtumapaikalle.

 Ota yhteyttä, niin loihditaan tilaisuuteesi sopiva ihastuttava makukokonaisuus.

TARPEISIINNE RÄÄTÄLÖIDYT

Menut

Hääpäivän menun huolellinen suunnittelu ja valinta tekevät suuren eron juhlan tunnelmaan ja kokonaisuuteen. Räätälöimme menut aina hääparin toiveiden mukaisesti ja otamme huomioon erityisruokavaliot ja ruoka- allergiat. Näin varmistamme, että menu on aina hääparin näköinen ja heijastaa parin persoonallisuutta ja tyyliä. 

Tarjoamamme laadukkaat raaka-aineet, huolella valitut makuyhdistelmät ja taidokkaasti valmistetut annokset, jotka nostavat koko juhlan tunnelman uusiin sfääreihin. Saamme vieraiden suut hymyilemään ja maukkaat annoksemme herättämään keskustelua pöytien ääressä.

Taidokkaasti suunnitellut illallismenumme tarjoavat tasapainoisen ja harmonisen ruokaelämyksen jokaiseen makuun. Pyrimme hyödyntämään satokauden antimia ja lähituottajien raaka-aineita jokaisessa menussamme. 

Nautitpa illallisen yritysvieraiden, ystävien tai perheen kesken takaamme ainutlaatuisen ruokakokemuksen ja hymyn seurueen huulille. 

Saunaillasta nauttiville tarjoamme tunnelmaan sopivia kokonaisuuksia ja mahdollisuuden nauttia hyvästä ruoasta saunailtojen yhteydessä.

Valittavanasi on 6 erilaista menua keittomenusta salaatteihin ja perinteisempiin grilliherkkuihin.  

 

Kuvagalleria

Yhteydenotto