Häät ja juhlat

IKIMUISTOISET HÄÄT JA JUHLAT

Harjattulan Kartanossa

Harjattulan Kartanon kauniissa ja arvokkaissa maisemissa juhlitaan näyttävästi elämäsi tärkeimmät juhlat. Meri, saaristo ja vanha kulttuurimaisema luovat ainutlaatuisen ympäristön ilonviettoon. Maiseman lisäksi Harjattulan monipuoliset juhlarakennukset, ammattitaitoinen keittiö sekä majoitusmahdollisuudet tekevät tiluksista kokonaisuutta erinomaisesti palvelevan miljöön.

Juhlatiloistamme suurin ja suosituin on keskellä Harjattulaa sijaitseva Lasipalatsi, joka sopii juhlatilaksi jopa 250 hengelle. Lasipalatsin lisäksi kartanon tunnelmallinen juhlasali palvelee enimmillään 110 hengen juhlaväkeä. Lisäksi hieman pienempiä juhlia varten juhlatiloina toimivat oivallisesti Jellonan rantasauna tai Ravintola Wanha Talli terasseineen.

Juhlajärjestelyjen alustavat hinnat löytyvät kootusti hinnastostamme. Kertomalla tarkemmin toiveistasi ja tarpeistasi yhteyslomakkeella autat meitä palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

SINUA VARTEN

Suunnittelu- ja somistuspalvelut sekä kalustevuokraus

Juhlien suunnitteluun on myös tarjolla roimasti asiantuntija-apua. Juhlasuunnittelun ammattilaisemme ovat valmiina ojentamaan auttavan kätensä esimerkiksi koristelun ja sisustuksen parissa.

Mikäli juhlapaikkanne on jossain muualla, löytyy varastostamme kosolti vuokrakalustoa, jolla luodaan tyyliinne ja toiveisiinne sopivat juhlapuitteet lähes minne vain.

Tarjoamme apuamme myös ulkopuolisten esiintyjien tai kouluttajien hankinnassa, tai missä vain, mitä keksittekin ehdottaa. Annamme mielellämme myös omia ideoitamme. Ota siis yhteyttä ja räätälöidään yhdessä toiveidesi kokonaisuus ja ikimuistoiset juhlat.

JUHLASOMISTUS

Oma kädenjälki on aina kaunista. Sitäkin hurmaavampaan lopputulokseen usein päästään, kun annetaan myös ammattilaisen tarjota apua ja näkemyksiä. Harjattulan vuosia kerrytetty ammattitaito juhlien järjestämisessä on apunasi esimerkiksi katto- ja seinäkoristeiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Olipa toiveissasi sitten kokonaisuus toteutettuna kasveilla, kankailla tai valoilla.

Somistus on aina yhteistyötä. Kerro toiveistasi ja keskustellaan tarkemmin, kuinka saamme ne toteutettua!

KALUSTE- JA ASTIAVUOKRAUS

Elämän muutamia suuria tapahtumia varten ei ole mielekästä tai ekologista hankkia omaa mittavaa irtaimistoa.

Vuokraamme tyylikästä ja ajatonta juhlakalustoamme juuri tämänlaisiin tarpeisiin. Harjattulasta saat paitsi sopivan määrän tuoleja ja pöytiä, myös niihin sopivat astiastot, katokset, äänentoistot ja koriste-esineet. Katso tarkat vuokraustiedot hinnastosta.

Ihmiset kohottamassa maljaa
JUHLATILAT

Juhlahinnasto

Suurimpien juhlatilojemme hinnat ovat:

 • Lasipalatsi 2415 euroa. 
 • Kartanon juhlasali 1785 euroa. 
 

Hinnat sisältävät:

 • Kaksi kokousta hää- tai juhlasuunnittelua varten
 • Juhlatilan käyttöoikeuden kello 07.00-02.00
 • Juhlatilan kalustuksen
 • Lasipalatsissa neljän hengen pöydät (enintaan 40 kpl) ja valkoiset tuolit (enintään 160 kpl).
 • Yli 160 hengen juhlien kalustuksesta koituu kalustelisä tapauskohtaisesti
 • Kartanolla neljän hengen pöydät (enintään 30 kpl) ja tuolit (enintään 120 kpl)
 • Buffet- ja lahjapöydät
 • Pöytien kattauksen
 • Astiastot sisältäen lautaset, ruokailuvälineet, alkumaljalasit, viinilasit, vesilasit, kahvikupit ja aveciasit
 • Poytäliinat ja lautasliinat
 • Juhlatilan alku- ja loppusiivouksen
 • WC-tilojen käyttöoikeuden juhlatiloissa
 • Juhlatilan pation käyttöoikeus kalusteineen

TARJOILIJAT

Tarjoilijat laskutetaan syntyneiden työtuntien perusteella tuntihintaan, joka on 48.50 euroa. Riittävä tarjoilijoiden määrä riippuu tilaisuuden henkilömäärästä. Lähtökohtaisesti 30 henkilöä kohden tarvitaan yksi tarjoilija, mutta esimerkiksi 100 hengen tilaisuuteen varataan kolme tarjoilijaa.

Tarjoilijoiden työaika alkaa tuntia ennen tilaisuuden alkua ja päättyy tilaisuuden päätyttyä. Illan vastuutarjoilijan työaika päättyy puoli tuntia tilaisuuden päätyttyä. Kaikkia tarjoilijoita ei aina tarvita tilaisuuden loppuun asti, vaan palveluntuottaja porrastaa työajan.

LISÄPALVELUT

Juhlintaa on mahdollista jatkaa kello 02.00 jälkeen 86 euron tuntihintaan. Mikäli juhlien valmisteluun tarvitaan lisäpäivä, se on mahdollista 350 euron päivähintaan, jolloin tila on käytössä kello 12.00-22.00.

Karaokelaitteet ja niihin sopiva äänentoisto on vuokrattavissa hintaan 268 euroa.

Juhlasuunnitteluun on saatavissa ammattilaistemme pitkään kerrytettyä osaamista. Juhlasuunnittelusta teemme aina erillisen tarjouksen tarpeen mukaan. Lisäksi kauttamme järjestyvät erikoisemmatkin toiveet, joten älä epäröi kysyä tarkemmin!

Kuvagalleria

Yhteydenotto