JUHO KUSTIN ESIINTYJÄT KESÄLLÄ 2024

Juho Kustin kesäkuu
Rantakahvila Juho Kusti avataan perjantaina 14.kesäkuuta. Koko viikonloppu vietetään virallisia kesäkauden avajaisia. Kesän käynnistää turkulaiset laulaja-lauluntekijä Hiltunen bändin kera ja kaikkien tuntema iltavilli Tommi Läntinen duona. Avajaisviikonloppua jatkaa 15.6. lauantaina nykymusiikin ”Karitapio” Olli Halonen ja turkulainen poppari, reggaekuningatar Aurora.

Juhannuksena 21.–22.6. nautitaan aimoannos indiemusiikkia Riippumaton Jussi -minifestareilla. Lavalla nähdään mm. Maustetytöt, 22-Pistepirkko ja Antti Autio soolona. Lisätietoja juhannusjuhlasta on saatavilla
osoitteesta riippumatonjussi.fi.

Kesäkuun viimeisenä perjantaina Juho Kustin lavalle astuu peräti kolme toinen toistaan ihanampaa ja sykähdyttävämpää naisartistia. Saamme nauttia Kielo Kärkkäisen, Litku Klementti duon ja Annika Pudaksen kauniista laulusta ja kohottavista sanoituksista.

Heinäkuun perjantait täynnä rakkautta ja hilpeää menoa
Heinäkuussa ilmaiskeikkoja tarjotaan joka perjantai. Terassilavalla esiintyvät 5.7. iskelmäpopin valovoimainen Annika Eklund sekä Turun talvikuningatar 2023, iskelmälaulaja Marianne Kantola. Marianne Kantola on Juho Kustin vakioesiintyjä ja tuleva kesä on hänen neljäs perättäinen kesä, kun saamme nauttia hänen hymystä ja heleästä lauluäänestä hiekkarannan hämärtyvässä illassa.

Viime kesänä Juho Kustin yhden ikimuistoisimmista keikoista tarjosi Mikko Harju ja toivotamme ilolla Mikon tänäkin kesänä Harjattulan rantaan. Tulevana kesänä, heinäkuun 12. päivänä, Harju esiintyy yhdessä toisen
tunteiden tulkin Leo Stillmanin kanssa. Odotettavissa on tunnelmallinen ja säkenöivän koskettava ilta.

Ikkunat auki ja valoon! Turkulaisten artistien nousu lavalle jatkuu perjantaina 19.7., kun lavalle nousee suurlähettiläiden pitkän linjan laulaja-lauluntekijä Jussu Pöyhönen. Jussu Pöyhösen lämmittelee tamperelainen laulaja Jenni Mustajärvi.

Perjantaina 26.7. saamme varmasti nauttia vauva.fi -keskustelupalstojen syövereistä näkemyksiä ja faktoja Turusta ja muista Suomen kaupungeista. Kansa on puhunut ja Kalevauva.fi toimittaa. Kalevauva.fi:n lisäksi lavalle nousee runouden ja koskettavien ja nostattavien laulujen Läski mulkku -biisin isä Samae Koskinen.

Jos Juho Kusti on aina avannut kesän Jukka Pojan kanssa, niin nyt tärisytetään perustuksia. Jukka Poika nousee lavalle perjantaina 2.8. päättäen perjantaikeikkojen sarjan yhdessä energisen Kuningasidean kanssa. Keikka on kolmas Jukka Pojalle Juho Kustissa ja hän on varmistanut paikkansa yleisön ja Juho Kustin sydämissä. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan elokuun pimenevää perjantai-iltaa ja sen tarjoamaan iloa ja hauskanpitoa.

Muinarit isolla
Kesä päätetään luonnollisesti Muinaistulien Yöhön lauantaina 31. elokuuta. Haluamme tarjota muinareiden kunniaksi jotain isompaa ja aiemmasta poikkeavaa.

Lavalle nousevat Martti Servo & Napander ja hurmuri Reino Nordin.
Satsaukset esiintyjiin ovat sitä luokkaa, että muinaistulien yö on maksullinen.
Ennakkoliput tulevat myyntiin 15.4. tiketti.fi kautta.

RANTAKAHVILA JUHO KUSTIN ESIINTYJÄT KESÄLLÄ 2024
14.6. pe Hiltunen kesänavaus
         pe Tommi Läntinen (duo)
15.6. la Aurora (soolo) Kesänavaus
         la Olli Halonen (soolo)
21.6. pe Risto (soolo) Riippumaton Jussi
         pe Suistamon sähkö
         pe Antti Autio (soolo)
         pe Maustetytöt
22.6. la Tommi Liimatta & Herttomiehet Riippumaton Jussi
         la Laura Moisio
         la Henrik Illikainen Tiisu-Show
         la 22-pistepirkko
28.6. pe Annika Pudas (soolo)
         pe Kielo Kärkkäinen (soolo)
         pe Litku Klementti (duo)
5.7.  pe Marianne Kantola
        pe Annika Eklund
12.7. pe Leo Stillman (duo)
         pe Mikko Harju (soolo)
19.7. pe Jenni Mustajärvi (duo)
         pe Jussu Pöyhönen (duo)
26.7. pe Samae Koskinen (soolo)
         pe Kalevauva.fi
2.8.   pe Kuningasidea
         pe Jukka Poika & dj
31.8. la Martti Servo & Napander Muinaistulien yö
31.8. la Reino Nordin

Jatka lukemista

2024-06-11 17:24:11

Juho Kustin kesä alkaa 14.6.

Kesänavaus PERJANTAINA 14.6. Kahvila avataan klo 12:00 Tarjolla Turun parhaat munkit ja Turun Kahvipaahtimo erinomaista kahvia sekä virvokkeita. Illan tähtinä @hiltunenvirallinen ja @tommilantinenofficial duo Esiintymisajat:
2024-04-15 12:33:10

ÄITIENPÄIVÄKATTAUS 12.5.2024

Harjattulan äitienpäiväkattaus Lasipalatsissa 12.5.2024 klo 13-15. Varaa pöytä seurueellesi ja tule nauttimaan äitienpäivän kattaus. Pöytävaraukset viimeistään 7.5. mennessä: myynti@harjattula.fi. MenuSatokauden vihersalaattia & yrttibalsamicokastiketta V, GCaesarsalaattia
2024-04-10 14:01:40

VAPPUKASSI 30.4.2024

Tilaa Harjattulan vappukassi kotiin, mökille tai piknikille! Voit noutaa vappukassin Ravintola Wanhasta Tallista30.4. klo 14.00-17.00 välisenä aikana. Tilaathan vappukassin viimeistään keskiviikkona 24.4. klo 16.00 mennessä