Harjattulan Kartano

TERVETULOA NAUTTIMAAN

Harjattulan Kartanoon

Harjattulan Kartano yhdistää ainutlaatuisella tavalla historiallisen arvokkuuden, upean saaristomaiseman ja erinomaisen palveluhengen.

Kartanomiljöö on todistanut vuosisatojen ajan unohtumattomia kohtaamisia, juhlia ja rakkautta. Liity perinteen jatkajien joukkoon ja järjestä unohtumattomat perhejuhlat ja muut tapahtumat Harjattulan ikimuistoisessa ympäristössä.

Kartanon alue rakennuksineen kunnioittaa alueen arvokasta historiaa ja ympäröivää upeaa Suomen luontoa.

Sijaitsemme Turun Kakskerrassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, jonne saapuminen on helppoa ja vaivatonta. Perille pääset niin autolla, veneellä, kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.

Harjattulan Kartanon lounas

Salaattipöytä
Makkaralajitelma L
Perunamuusi L,G
Vegaaninen makkaralajitelma V,G
Perunamuusi V,G
Salaattipöytä
Riistalihakeitto L,G
Vegaaninen härkiskeitto V,G
Raparperi-mansikkakiisseli V,G
Hyvää itsenäisyyspäivää!
Salaattipöytä
Naudan jauhelihmureke L
Sienikastike L,G
Keitetyt perunat
Linssimureke V,G
Sienikastike V,G
Salaattipöytä
Tikka masala broileria L,G
Riisi V,G
Tomaattinen seitanpata V
Previous slide
Next slide

Yövy kartanonväen tapaan Harjattulan ylväässä Kartanossa paraatipaikalla. 

Jokainen kartanon huone on taidokkaasti sisustettu ja tarjoaa tunnelmalliset puitteet yöpymisen ajaksi. 

Kaikissa Kartanon huoneissa on lisäksi oma televisio sekä suihku tai kylpyamme, jotta voit rentoutua täysin.

Kartanossa on tarjolla sekä kahden että yhden hengen huoneita.

Previous slide
Next slide

Piharakennuksemme tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden nauttia luonnon läheisyydestä ja rauhasta, sillä se sijaitsee hieman erillään Harjattulan päärakennuksesta.

Kuuden erilaisen huoneen ikkunoista avautuvat upeat näkymät joko metsikköön tai hyvin hoidetulle golfkentälle.

Talossa on yksi yhden hengen huone sekä viisi tilavaa kahden hengen huonetta, jotka ovat varustettu mukavilla vuoteilla, televisiolla, minijääkaapilla, omalla wc:llä ja suihkulla. 

Täydellinen majoitusvaihtoehto kun haluat rentoutua ja nauttia ympäröivästä luonnosta. 

Previous slide
Next slide

Saukkolan piharakennus tarjoaa majoitustilaa jopa 14 hengelle kahdessa kerroksessa. Saukkola sijaitsee vehreiden maisemien keskellä, joten voit nauttia rauhasta ja luonnonläheisestä tunnelmasta.

Rakennuksessa on tarjolla sekä kahden että yhden hengen huoneita, jotka tarjoavat mukavat ja viihtyisät puitteet yöpymiseen ja oleskeluun. Lisäksi yhteinen oleskelutila mahdollistaa seurustelun ja yhdessäolon. Jokainen huone on varustettu televisiolla, minijääkaapilla, omalla wc:llä ja suihkulla. 

Previous slide
Next slide

Alun perin vuonna 1920 rakennettuun Pehtoori-rakennukseen valmistettiin vuonna 2005 lukuisia tyylikkäitä majoitushuoneita. 

Tarjoamme yhteensä yhdeksän kauniisti sisustettua kahden hengen huonetta, joissa on vaalea ja ajaton yleisilme. Jokaisessa huoneessa on oma suihku, wc ja ilmastointi.

Astu sisään näihin tilaviin ja elegantteihin huoneisiin ja nauti ikimuistoisesta yöpymiskokemuksesta Pehtoori-rakennuksen historiallisessa ympäristössä.

Previous slide
Next slide

Tervetuloa Jellonan mökkikylään ja koe aidon mökkielämän tunnelma Harjattulan upeiden tilusten keskellä.

Kussakin mökissä on kaksi erillistä kahden hengen huonetta, joissa on omat sisäänkäynnit, suihkut ja wc-tilat. Lisäksi mökeissä on käytettävissä pienoiskeittiöt, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden valmistaa halutessasi myös omia herkullisia aterioita.

harjattulan kartanon

Monipuoliset palvelut

Harjattulassa onnistuvat monimuotoiset juhlat, tilaisuudet ja tapahtumat niin yksityishenkilöille kuin yritysvieraillekin.

Ruokatarjontamme on herkullinen ja monipuolinen, tarjoten sinulle lukuisia vaihtoehtoja nautittavaksi.

Lisäksi useat majoitusvaihtoehtomme takaavat levolliset yöunet vierailusi aikana juuri sinulle sopivassa ympäristössä. 

Rantasaunat ja tarjolla olevat lukuisat muut aktiviteetit tarjoavat rentouttavan ja ikimuistoisen vierailun olitpa liikkeellä sitten minkä kokoisella porukalla tahansa. 

Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä niin kerromme, miten Harjattulasta löytyy juuri se mitä etsit. Me olemme täällä sinua varten.

Harjattulan Kartano somessa

Rantakahvila Juho Kusti somessa

Ajankohtaista

2023-11-14 18:11:26

KYNTTILÄUINTI 9.12.

Joulukuun kynttiläuinti järjestetään lauantaina 9.12. Jellonan rantasaunalla.Saunat ja paljut lämpimänä klo 17:00-21:00. Hinta 15 € / henkilö. Luvassa pikkujoulutunnelmaa!
2023-11-03 18:52:43

JOULUMYYJÄISET 9.12.

Tänä vuonna Kartanoon luodaan joulutunnelmaa joulumyyjäisten merkeissä. Joulumyyjäiset järjestetään Harjattulan Kartanon juhlasaleissa lauantaina 9.12. klo 10.00-15.00. Mukana myyjäisissä mm. Kello ja Kulta Stephanies,Print N Stuff, Americana
2023-11-01 15:48:40

KOSI NYT – JUHLI KESÄLLÄ 2024

Kosi nyt ja juhli kesällä 2024.❤️ Vielä on muutamia viikonloppuja varattavissa touko-syyskuulle 2024. 1.11.2023 jälkeen tehdyistä varauksista -20 % tilavuokrasta. Alennus koskee vuoden 2024 tilavuokria. Laita

Yhteydenotto